Eskymo, Míša, Ledňáček, mražená rybízová dřeň alias Táboráček… pamatujete? V redakci Apetitu jsme nostalgicky zavzpomínali na zmrzliny našeho dětství. A to nás přivedlo k nápadu napsat článek o historii zmrzliny v Česku. Kdy se začala...
Party se skvěle vydařila, poslední hosté jsou pryč, na vás čeká pár hodin spánku a poté likvidace špinavého nádobí a skvrn na koberci. Jak zvládnout úklid po bujarém večírku a nezešílet?
...
Za roky působení v časopisu Apetit si redaktorky Darinka s Katkou vytříbily chuťové buňky natolik, že jsme se rozhodli využít je k otestování větrníků. Větrníky jsou totiž český fenomén. Přitom se mezi sebou mohou dost lišit. Jak v...
Pomoc v kuchyni se vždycky hodí. Někdy ji zastoupí další ruce, někdy ji zvládnou rozličné kuchyňské přístroje. Robot Serie 6 ze stáje Bosch z vás však udělá šéfkuchaře. Sám přístroj totiž zastane práci jako regulerní dvouruky a pracovitý...
Milovaná hanácká specialita, na kterou většina místních nedá právem dopustit, si vysloužila chráněné zeměpisné označení: Olomoucké tvarůžky. Většinou se konzumují tvarůžky naslano, ale v Lošticích existuje úspěšná a oblíbená Tvarůžková...